Екологічне страхування: український аспект - Проценко, О. Л. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті критично проаналізовано різні точки зору на визначення сутності поняття «екологічне страхування» та запропоновано авторське трактування його змісту.