СТРУКТУРНІ ПЕРЕТВОРЕННЯ НА РИНКУ КУРОРТНИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ЗАГРОЗ БЕЗПЕЦІ ЛЮДСЬКОГО РОЗВИТКУ В УКРАЇНІ - Gumeniuk, V. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті розглянуто питання нестійкого, хаотичного розвитку санаторно-курортної сфери у взаємозв’язку із проблемами безпеки людського розвитку в Україні. Проведено аналіз структурної організації галузевого ринку курортних послуг у реаліях змішаної моделі національної економіки. Окреслено заходи державного регулювання економіки, спрямовані на формування ефективної структури внутрішнього ринку курортних послуг.