НАУКОВО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИЗНАЧЕННЯ АКТИВНОСТІ ПРОФЕСІЙНИХ УЧАСНИКІВ ФІНАНСОВОГО РИНКУ - Rekunenko І. І.; Pshyk B. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Роглянуто сутність поняття «індикатор» та «індекс», охарактеризовано підходи до їх формування та названі критерії яким вони повинні відповідати. Запропоновано індекс активності професійних учасників фінансового ринку. Охарактеризовано його сутність та надано методологію його розрахунку.