Формування професійної компетенції у процесі практичного навчання - Лісна, Р. П.; Тригуб, В. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті вивчені теоретичні підходи до визначення терміну « професійна компетенція», досліджені особливості формування професійної компетенції у процесі практичного навчання, проаналізовані основні підходи до оцінювання практики, запропоновані нові механізми проходження і оцінювання виробничої практики.