ВИРІШЕННЯ КОНФЛІКТІВ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ - Nosova, O. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті розглянуто причини конфліктів корпоративного управління в Україні. На основі аналізу різноманіття публікацій вивчені питання, включаючи цілі, інтереси, методи досягнення та результати конфліктів між менеджментом і акціонерами. Запропоновано використання економічного та правового механізмів для вирішення корпоративних конфліктів. Надані конкретні пропозиції щодо відділення регуляторів від менеджменту і власників компанії, акціонерів.