СИСТЕМА ЕКСПРЕС-АНАЛІЗУ КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Мирошник, Алексей Юрьевич (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Запропоновано систему експрес аналізу кредитоспроможності підприємств, яка базується на застосуванні методу розпізнавання образів. Аргументами класифікації функцій обрано систему коефіцієнтів, що оцінюють кредитоспроможність підприємств. Права частина класифікуючої функції має релейний вигляд, який відповідає двум можливим станам: кредитоспроможне або некредитоспроможне підприємство.