До питання підвищення фахового рівня студентів напряму підготовки “Банківська справа” - Засадна X. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Сформульовано вимоги роботодавців до підготовки майбутніх фахівців банківської сфери в контексті використання сучасних інформаційних технологій; обґрунтовано важливу роль сучасних інформаційних технологій у підготовці кваліфікованих фахівців напряму підготовки “Банківська справа”; висвітлено проблеми професійної підготовки з дисциплін групи “Інформаційні технології”.