РОЛЬ ТА МІСЦЕ СПОЖИВАННЯ В ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНІЙ СИСТЕМІ - Shevchuk, O. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті здійснено аналіз історичної еволюції теоретико-економічних поглядів на роль споживання та його місце в фінансово-економічній системі. Проаналізовано гіпотезу абсолютного доходу Дж. Кейнса; гіпотезу відносного доходу С. Кузнеця; модель міжчасового вибору І. Фішера; модель життєвого циклу Ф. Модільяні; модель перманентного доходу М. Фрідмена, модель дискретного вибору споживачів Д.-Л. Мак-Феддена та ін.