РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ ЯК ПЕРЕДУМОВА ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ - Zaika, A. G. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті окреслено чинники низкої ефективності заходів з підвищення рівня фінансової грамотності. Зосереджено увагу на необхідності системного підходу для вирішення окресленої проблеми. Визначено концептуальні підходи при розробленні стратегії підвищення рівня фінансової грамотності населення.