СУЧАСНІ КОНЦЕПЦІЇ РЕСУРСО- ТА ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ТА НАУКОВІ ЗАСАДИ ЇХ РЕАЛІЗАЦІЇ - Voznyuk, M. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Розглянуто зміст понять «ресурсозбереження» та «енергозбереження» та визначено їх сутнісні характеристики. Здійснено аналіз теоретичних концепцій ресурсозбереження. Визначено принципи, з урахуванням яких має здійснюватися управління ресурсозбереженням.