ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ФУНКЦІОНУВАННЯ СУЧАСНОГО МЕХАНІЗМУ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ - Kryvenko, S. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті проаналізовано сучасний зарубіжний досвід організації систем управління твердими побутовими відходами. Розглянуто загальноєвропейську політику у сфері поводження з відходами, її принципи та орієнтири. Досліджено кращі практики окремих країн, що досягли помітних успіхів у ресурсозбереженні та рециклінгу твердих побутових відходів. Зроблено висновок щодо можливості імплементації зарубіжного досвіду в Україні.