ОСОБЛИВОСТІ ПРОПОЗИЦІЇ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ В УМОВАХ КЛАСТЕРИЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ ТА ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Shilkina K. О.; Samoilenko, K. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті досліджено пропозиції туристичного продукту. Визначено сутність рекреаційного навантаження. Досліджено роль інформаційних технологій у формуванні пропозиції туристичного продукту. Проаналізовано відчутні та невідчутні компоненти туристичного продукту. Обґрунтовано матеріальний і нематеріальний прояв складових туристичного продукту. Визначено залежність пропозиції від іміджу та престижності туристичного продукту та стійкості суб’єкта господарювання. Доведено залежність якості туристичної пропозиції від ступеня впровадження науково-технічних досягнень. Досліджена висока залежність пропозиції від якості, об’єму та активності реклами. Підкреслено сезонний характер реалізації туристичного продукту та недовговічність туристичної послуги.