ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СОЦІАЛЬНО-ОРІЄНТОВАНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ У СИСТЕМУ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖЕННЯ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ - Zavydivska, N. N.; Zavydivska, O. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Проаналізовано науково-теоретичні і практичні засади необхідності впровадження механізмів управління здоров’ям у Вищій школі. Розкрито сутність методик виховання людської агентності, копінг-поведінки як IT-технологій соціально-орієнтованого менеджменту. Обґрунтовано необхідність модернізації методик формування культури здоров’я студентів, що є невід’ємним елементом корпоративної і управлінської культури майбутніх економістів.