Розробка моделі прогнозування банкрутства комерційних банків України на основі зарубіжного досвіду - Череп, А. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено роботи зарубіжних науковців, які присвячені прогнозуванню банкрутства комерційних банків; визначено головні аспекти та ідеї, які в подальшому використано для розробки моделі; розроблено модель прогнозування банкрутства комерційних банків на основі зарубіжного досвіду; виокремлено основні переваги розробленої моделі.