СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЕКОНОМІЧНИХ СУБ’ЄКТІВ: ОЗНАКИ ТА СКЛАДОВІ - Костюченко, О. Є. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Cтаття присвячена аналізу соціального партнерства в Україні. У статті розглянуто теоретичні проблеми щодо визначення соціального партнерства як явища, охарактеризовано це явище як відносини між економічними суб’єктами. Розкрито статус суб’єктів соціального партнерства, визначено об’єкт цих відносин та їх зміст.