УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ АУТСОРСИНГУ В ПРОЦЕСІ ФИНАНСОВОЇ ДІЯТЕЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Didukh, Oksana V.; Partyn, Halyna O.; Zaderetska, Roksolana I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті визначено сутність аутсорсингу та аутсорсингової діяльності виробничих підприємств. Визначено і охарактеризовано основні внутрішні та зовнішні ризики, які виникають при передачі функції на виконання аутсорсерові. Розроблено метод розподілу сподіваних витрат між підприємством–замовником і аутсорсером, при управлінні ризиками аутсорсингової діяльності задля покращення фінансових результатів діяльності підприємства.