ФІНАНСУВАННЯ ВИДАТКІВ НА СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ГРОМАДЯН З ДЕРЖАВНИХ ЦІЛЬОВИХ ФОНДІВ - Nasibovа О. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Розглянуто сучасний стан та тенденції фінансового забезпечення системи соціального захисту громадян за рахунок державних цільових фондів соціального спрямування в Україні. Здійснено оцінку видатків державних цільових фондів соціального спрямування за 2003–2015 роки та виявлено їх значення при формуванні стратегії розвитку соціальної політики держави. Визначено структуру та основні напрями фінансового забезпечення системи соціального захисту громадян за рахунок державних соціальних фондів в умовах соціально–економічних перетворень.