Депозитні операції банків України: сучасний стан та напрями розвитку - Береславська, О. І.; Овсяник, В. А. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті розглянуто депозитні операції як джерело формування ресурсної бази банків. Проаналізовано динаміку депозитних операцій банків України. Запропоновано основні напрями підвищення ефективності проведення депозитних операцій банками.