Чинники і загрози фінансовій безпеці банківського сектору національної економіки - Вовченко, Р. С. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглядаються значущість забезпечення фінансової безпеки банківського сектору, чинники, які впливають на її рівень, та наявні і потенційно можливі загрози у цій сфері. Аналізуються погляди науковців з зазначеної проблематики і наводиться авторське бачення необхідних уточнень переліку вищезгаданих чинників і загроз.