Антикризове фінансове управління підприємством в сучасних умовах господарювання - Біломістна, І. І.; Біломістний, О. М.; Крамська, М. С. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто процес використання ефективних методів і форм здійснення антикризового фінансового управління підприємством та розроблено механізм його впровадження в умовах трансформаційних процесів в Україні.