Прогнозування потреби в готівці на регіональному рівні з використанням методів економіко- математичного моделювання - Тридід, О. М.; Дубницький, В. Ю.; Федосік, І. М.; Столярук, Д. Б. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто питання удосконалення процесу прогнозування потреби в готівці з урахуванням міжнародного досвіду та досвіду Національного банку України та пропонується створення практичної методики прогнозування потреби в готівці на рівні територіальних управлінь Національного банку України.