ЗАКОНОДАВЧЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ РОЗВИТКУ СФЕРИ ПОСЛУГ ЯК ЕЛЕМЕНТ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ - Zablotskyi, V. V.; Palant, O. Y.; Havrylchenko, О. V.; Uhodnikova, O. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
Досліджено проблеми побудови ефективної системи державного управління потенціалом розвитку у сфері обслуговування в сучасних соціально-економічних умовах. Визначено соціально-економічний ефект від запровадження стандартів розвитку сфери обслуговування, що відповідають вимогам ЄС. Запропоновано шляхи удосконалення нормативно-правового забезпечення державного управління потенціалом розвитку сфери послуг і приведення його у відповідність до європейських стандартів.