Наслідки впливу світової фінансової кризи на економіку України - Невмержицька, О. В.; Кузнєцов, О. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проведено оцінку та визначено наслідки впливу глобальної фінансової кризи на розвиток економіки України.