Розвиток ринку M&A в Україні - Горовий, Д. А. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В роботі проведена систематизація інформації щодо обсягів угод на ринку M&A в Україні за останні роки. За допомогою економіко-математичних методів зроблена спроба визначення прогнозу розвитку цього ринку. Визначено зміни структури M&A- інвесторів та структури українського ринку M&A за розподілом галузей економіки.