Анализ итогов реализации в автономной республике Крым государственной программы «Собственный дом» - Кондрашова, Г. П. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті викладені мета, завдання та механізм реалізації республіканської державної програми «Власний дім» в АР Крим, проаналізовано підсумки її виконання станом на 01.08.2012 року, перспективи її пролонгування до 2015 року.