Совершенствование валютного регулирования как фактор обеспечения устойчивости денежного обращения - Мищенко, С. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті визначено головні проблеми, що стримують вироблення та реалізацію Національним банком ефективної валютної політики, обґрунтовано шляхи вдосконалення валютної політики, а також охарактеризовано роль валютного регулювання та контролю в забезпеченні стійкості грошового обігу.