УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ЗА ДОПОМОГОЮ ТЕХНОЛОГІЇ БЕНЧМАРКІНГУ - Akimova, L. M.; Osadcha, O. V.; Akimov, О. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті розглянуто зміст поняття "бенчмаркінг" та обґрунтовано перспективи його застосування у системі формування облікової інформації підприємницькими структурами та неприбутковими організаціями. Розроблено організаційну модель проведення бенчмарікнгу, яка дасть можливість мінімізувати витрати на впровадження бенчмаркінгу, при цьому зробивши акцент на зростання його ефективності.