Банківський нагляд в контексті забезпечення фінансової стійкості банківської системи України - Довгань, Ж. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто напрями удосконалення банківського нагляду, подано окремі аспекти міжнародного нормативного забезпечення (на прикладі рекомендацій Базельського комітету з банківського нагляду) в контексті забезпечення фінансової стійкості національної банківської системи.