РИЗИК-ОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ СПОЖИВАЧІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ: АНАЛІЗ МІЖНАРОДНОГО ДОСВІДУ ТА СУЧАСНА ПРАКТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ - Bulkina, I.; Savenko, K.; Chepeliuk, M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті показано, що сучасні загрози споживачам житлово-комунальних послуг вимагають прийняття термінових і адекватних заходів щодо їх попередження на основі використання ризик-орієнтованого підходу. За результатами вивчення українського і зарубіжного досвіду розглянуто актуальні питання управління безпекою у різних сферах господарської діяльності на основі ризик-орієнтованого підходу, проаналізовано сучасний стан, визначено методи та алгоритми розв’язання проблем. Сформовано широкий набір заходів за взаємопов’язаними скоординованими діями суб’єктів безпеки з метою забезпечення економічної безпеки споживачів житлово-комунальних послуг.