АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМИ ЗАПАСАМИ - Belyayeva, L. A.; Penyak, Y. S.; Mentеy, О. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
Розглянуто проблеми на шляху діяльності виробничого підприємства під час управління запасами та їх аналіз. Вивчено особливості ефективного використання запасів у сучасних умовах. На підставі наукових досліджень учених та практиків виділено показники, які необхідно обчислювати та аналізувати для покращення фінансового стану підприємства. Здійснено аналіз з метою управління запасами за даними конкретного виробничого підприємства