РИНОК БАНКІВСЬКИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ ТА МЕХАНІЗМИ ЙОГО ДОСЛІДЖЕННЯ - Sidorova, Оlena V.; Demchenko, A. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті висвітлено стан та тенденції розвитку ринку ритейлу у банківському секторі України. Авторами проаналізована структуру і динаміку роздрібного обслуговування клієнтів Вивчено вплив потреби населення у фінансових послугах та змін ринкових умов на формування продуктового ряду банківського ритейлу. Досліджено впровадження сучасних фінансових інструментів та інформаційних технологій у ритейлі.