УДОСКОНАЛЕННЯ БІЗНЕС–ПРОЦЕСУ ЗАЛУЧЕННЯ ДОДАТКОВИХ РЕСУРСІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ФІНАНСОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ - Azarenkova, Galina M.; Golovko, Olena G.; Dobrovolskaya, I. O.; Zhuraviel T. M., T. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті розглянуто необхідність управління фінансовим потенціалом страхової компанії. Проведено аналіз оптимізації бізнес–процесу фінансового забезпечення подальшого розвитку страховика, визначено недоліки щодо оптимального варіанту залучення додаткових фінансових ресурсів та розроблено заходи щодо їх виправлення.