Трансформації національних ринків страхування життя в умовах євроінтеграції - Привалова, І. М.; Привалова, О. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті визначено загрози і переваги від лібералізації для страхового ринку України, чинники розвитку конкуренції на сучасному етапі розвитку фінансових ринків. А також запропоновано ключові завдання державного регулювання ринку страхування життя за умов глобалізації.