КРАУДФАНДИНГОВІ ТЕХНОЛОГІЇ У РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ТУРИСТИЧНОЇ СИСТЕМИ - Boiko, M. G.; Vedmid, N. I.; Okhrimenko, A. G. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті обґрунтовано сутність краудфандингу та краудфандингових технологій, визначено коло їх учасників. Запропоновано процес реалізації краудфандингу туристичного проекту із зазначенням основних стейкхолдерів. Обгрунтовані напрямами реалізації проектів за допомогою краудфандингу в туристичній системі. Запропоновано «архітектоніку» краудфандингу проектів національної туристичної системи. Визначено переваги та недоліки краудфандингу для основних стейкхолдерів та суспільства.