ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМАТИКИ ФІНАНСУВАННЯ АНТИКРИЗОВИХ ІННОВАЦІЙ У БІЗНЕС–СТРУКТУРАХ - Bondarchuk, Maria K.; Druhov, Oleksiy O.; Voloshyn, О. P. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
З метою уточнення підходів до антикризового управління у статті дістав подальшого розвитку механізм фінансування антикризових інновацій у бізнес–структурах. Обґрунтовано тлумачення термінів інновації бізнес–структур та антикризові інновації. Запропоновано до складу бізнес–структури включити Інститут інновацій, в якому буде сформовано інноваційний фонд для фінансування антикризових інновацій. Розроблено теоретико–методологічний підхід до оцінювання економічної ефективності бізнес– структур, які впроваджують інновації для уникнення можливих кризових явищ. Запропоновано метод оцінювання ризику вкладень сум грошових коштів учасників БС у підприємство, яке може опинитися в кризі.