Теоретичні основи, практика і принципи фармацевтичного страхування - Залєтов, О. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглядається сутність і принципи фармацевтичного страхування, визначаються його проблеми та шляхи розвитку в Україні.