МОДЕЛІ ТА МЕТОДИ ОЦІНКИ КРИЗОВОГО СТАНУ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА МАШИНОБУДІВНОЇ ГАЛУЗІ - Kuzenko, T. B.; Sablina, N. V.; Zlenko, N. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті проведено аналітичну оцінку кризового стану суб’єктів підприємництва машинобудівної галузі і зроблено аналітичні висновки. Встановлено, що галузь машинобудування дійсно знаходиться у кризовому стані через ряд проблем, вирішення яких повинно відбуватись на державному рівні. Однак враховуючи невизначеність щодо тривалості впровадження та результативності державних заходів з подолання галузевої кризи, суб’єктам підприємництва запропоновано розроблення заходів з адаптації до кризових умов функціонування.