ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ПОКАЗНИКІВ ОЦІНКИ ФІНАНСОВО-ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Strokovych, G. V.; Mykolenko, O. P. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті розглянуто проблему формування системи показників оцінювання фінансово-інвестиційного потенціалу підприємств, досліджено теоретичні підходи до його оцінки. Здійснено групування показників оцінювання за рядом напрямків, формування обґрунтованого переліку показників на основі застосування методу ранжування, визначено доцільність групування визначених показників за допомогою факторного аналізу. Проведено класифікацію та систематизацію простору ознак дослідження та згруповано фактори за їх економічним змістом.