Сучасні проблеми капіталізації банківської системи України - Науменкова, С. В.; Міщенко, В. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено вітчизняний та зарубіжний досвід капіталізації банківської системи на основі концентрації банківського капіталу, обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правової бази та механізмів капіталізації банківського сектору України на основі вдосконалення банківської діяльності в умовах посткризового розвитку.