ВИЗНАЧЕННЯ ІНТЕГРАЛЬНОГО ІНДЕКСУ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ У ФІНАНСОВІЙ БЕЗПЕЦІ УЧАСНИКІВ ФІНАНСОВОГО РИНКУ - Snishchenko, R. G. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
Стаття присвячена дослідженню проблем, пов’язаних із управлінням інноваційними ресурсами учасників фінансового ринку з точки зору зміцнення їх фінансової безпеки. Визначені основні особливості процесу управління фінансовою безпекою учасників фінансового ринку. Розглянуті етапи інноваційного менеджменту фінансової безпеки та реакція системи фінансової безпеки учасника фінансового ринку на інноваційний розвиток загроз його діяльності. Визначені основні напрями впровадження інновацій у фінансовій безпеці. Розроблена матриця показників для інтегральної оцінки ефективності інновацій на оперативному, тактичному, стратегічному рівнях управління. Здійснений розрахунок інтегрального показника ефективності управління інноваційними ресурсами на прикладі депозитарної установи, досліджена його динаміка.