Практичні аспекти маркетингового стратегічного управління діяльністю агропромислових підприємств (на прикладі ТОВ «МРІЯ АГРОХОЛДИНГ») - Stepanova, A. А.; Horbas, I. М.; Davydova, O. G. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Актуалізується проблематика інтеграції маркетингу в систему стратегічного менеджменту підприємства. Розкрито сутність і зміст маркетингового управління в умовах висококонкурентного ринкового середовища. Розроблено стратегічні рекомендації щодо управління бізнес-портфелем підприємства та його окремими складовими на засадах маркетингу.