ОБГРУНТУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ ГІРНИЧО–ЗБАГАЧУВАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ОСНОВІ ВИЗНАЧЕННЯ ІНТЕГРАЛЬНИХ ПОКАЗНИКІВ РІВНЯ БАНКРУТСТВА - Temchenko, O. A.; Kryshtopa, I. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У даній статті висвітлено основні сучасні теоретичні та практичні аспекти фінансової стійкості гірничо–збагачувального підприємства. Розраховано та проаналізовано ключові моделі оцінки ймовірності банкрутства. На основі проведеного аналізу розроблено відповідні рекомендації щодо прийняття антикризових управлінських заходів у контексті визначених факторів і негативних тенденцій підвищення ймовірності банкрутства вітчизняних гірничозбагачувальних підприємств.