СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ЗАЛІЗНИЧНОЇ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ - Razumova, E. M.; Kyrylenko, O. N.; Ihnatiuk, V. V.; Novak, V. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
В статті розроблено та обгрунтовано стратегічні напрямки розвитку залізничної галузі в умовах євроінтеграційних процесів, що вимагає прийняття кардинальних рішень у зміні системи управління даної галузі. На підставі аналізу результатів роботи залізничного транспорту були визначені причини зниження прибутку пасажирських перевезень та запропоновані заходи підвищення ефективності їх діяльності, з урахування сучасних світових тенденцій організації роботи даного виду транспорту.