Аналіз методик оцінювання функціонування банків - Торяник, Ж. І.; Олефір, Є. А.; Глушко, О. В.; Гойхман, М. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проаналізовано сутність, основні переваги та недоліки існуючих методик оцінки конкурентоспроможності банків. Розглянуто комплексну модель оцінки фінансової стабільності банків з іноземним капіталом RAFINS. Запропоновано систему індикаторів, які впливають на рейтинг привабливості банків для вкладників.