ВИКЛИКИ ІНФЛЯЦІЙНОГО ТАРГЕТУВАННЯ В УКРАЇНІ: СТВОРЕННЯ МЕГА–РЕГУЛЯТОРА - Vovchak, O. D.; Rudevska, V. I.; Pohorila, O. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
Метою даного дослідження є виявлення взаємозв'язку між грошово–кредитною політикою та фінансовою безпекою та дослідження можливого впливу на ці зв'язки створення мега–регулятора в Україні. Також розглянуто особливості функціонування мега–регуляторів в країнах з режимами інфляційного націлювання (далі – ІТ), для порівняння з національною монетарною політикою та визначення викликів для центрального банку при проведенні ІТ як макро–пруденційної установи.