AНАЛІЗ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ГРОШОВО–КРЕДИТНОЇ ПОЛІТИКИ - Atamanchuk, Z.; Tymchyshyn–Chemerys, J. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті розроблено підходи до пояснення процесу ремонетизації перехідних фінансових систем, а на цій основі – обґрунтовано пріоритетні напрями проведення центральним банком грошово–кредитної політики в Україні.