Система управління ризиком споживчого кредитування - Шаповал, О. А. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проведено комплексне дослідження ризиків споживчого кредитування, охарактеризована побудова системи управління ризиком банківського споживчого кредитування, визначено особливості та необхідність побудови такої системи з метою забезпечення ефективного ризик-менеджменту в банку.