МЕТОДОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕГІОНАЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛІТИКИ - Chernychko, T. V.; Liba, N. S.; Kіndrat, O. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
За результатом проведених наукових розвідок здійснено спробу сформувати новий методологічний підхід до комплексної оцінки ефективності регіональної промислової політики, що дозволить не тільки забезпечити динамічний розвиток промислового сектору регіону, а буде сприяти одержанню максимальної корисності від використання економічних ресурсів як на рівні економіки регіону, так і національної економіки загалом. У статті запропоновано алгоритм проведення оцінювання ефективності регіональної промислової політики, у якому поєднано переваги оцінки результативності з аналізом ефективності здійснених або запланованих заходів регіональної промислової політики.