Стрес-тестування у забезпеченні фінансової стабільності банківської системи: застосування практики міжнародного досвіду - Лазня, А. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті визначено особливості стрес-тестування у звітах центральних банків про фінансову стабільність та на основі досвіду іноземного стрес-тестування – методичні основи, які доцільно інтенсивніше використовувати в українській регуляторній практиці.