МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНА МОДЕЛЬ ОПИСУ ФІНАНСОВОГО КАПІТАЛУ В ІНТЕГРОВАНОМУ ЗВІТІ - Krutova, A. S.; Nesterenko, O. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
В статті здійснена групування теоретико–методичних концепцій щодо дослідження економічної сутності фінансового капіталу в розрізі монетарного, інституціонального, облікового та інвестиційного підходів. Доведено залежність ефективності процесу відтворення фінансового капіталу та його продуктивності від джерел його залучення. Визначено джерела формування фінансового капіталу та їх структуру. Проведено функціональний аналіз фінансового капіталу та обґрунтовано основні блоки показників інтегрованого звіту у розрізі функцій фінансового капіталу суб’єкта господарювання.